Hertha geeft Zeefuik toestemming om transfer af te ronden

6 januari 2023, 09:54

Deyovaisio Zeefuik vervolgt zijn loopbaan hoogstwaarschijnlijk in de Serie A. De 24-jarige rechtsback heeft toestemming gekregen van Hertha BSC om zijn huurtransfer naar Hellas Verona af te ronden.

Hertha meldt via de officiële kanalen dat Zeefuik donderdagmiddag het trainingskamp in Florida heeft afgebroken om naar zijn nieuwe (tijdelijke) werkgever te vliegen. Als de voormalig speler van Ajax en FC Groningen de medische keuring goed doorkomt, staat niets een ondertekening van het contract nog in de weg.

Het is goed mogelijk dat Zeefuik zijn laatste wedstrijd voor Hertha heeft gespeeld, want in de huurovereenkomst wordt een optie tot koop opgenomen. Bij de Duitse club is de verdediger al langere tijd overbodig. Vorig seizoen werd hij voor een half jaar uitgeleend aan Blackburn Rovers, in de huidige jaargang kwam hij alleen in een bekerwedstrijd in actie.

Geen succesverhaal

Zeefuik maakte in 2020 voor vier miljoen euro de overstap van FC Groningen naar Hertha. Waar de verdediger in zijn eerste seizoen in Duitse dienst nog regelmatig aan spelen toekwam, belandde hij al snel op een zijspoor. In totaal speelde Zeefuik 33 wedstrijden in de Bundesliga namens Hertha.

ACTIE: Wint Feyenoord van Sparta zondag? Dan win je €100,00 met één euro inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen