Ney Alves ontkent beschuldigingen broer Dani: "Demonische samenzwering"

26 januari 2023, 21:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Dani Alves zit in de penarie. De legendarische rechtsback wordt beschuldigd van aanranding in een nachtclub, maar Ney Alves - de broer van - ontkent dat zijn broer iets fout heeft gedaan. "Hij liep in de val", aldus Ney in gesprek met het Spaanse medium Antena 3. 

Alves werd vorige week opgepakt in Spanje. Het Mexicaans Pumas - zijn club sinds afgelopen zomer -  heeft zijn contract al ontbonden. Een vrouw zou tegen de politie hebben verklaard dat zij rond de jaarwisseling aangerand zou zijn door de Braziliaan. Maar Dani's broer Ney wil daar niks van weten. "Ze hebben een val voor hem gezet, het is een demonische samenzwering. Mijn broer is een heel goed mens en hij heeft de dingen altijd goed gedaan. Dit zijn zeer moeilijke tijden omdat ze zijn carrière tot zinken hebben gebracht", aldus Ney.

Familie naar Spanje

De familie Alves wil graag naar Spanje, daar zit Dani Alves namelijk in de gevangenis. Lucía, de moeder van Dani, wilde graag op bezoek komen bij zoonlief in de gevangenis. Maar dat wilde de voetballer niet, 'uit schaamte'. Het is wachten tot vader Alves geopereerd is in Brazilië, dan komt de familie naar het Zuid-Europese land. "We leven allemaal met hem mee en willen bij hem zijn", vertelt de broer aan het Spaanse medium. 

Prijzenkast

De hele soap rondom de rechtsback is een flinke smet op zijn geweldige carrière. Dani Alves is op het gebied van prijzen de meest succesvolle voetballer aller tijden. Hij won in totaal 46 prijzen, waarvan de meeste bij FC Barcelona. Tussen 2008 en 2016 won hij onder meer zes Spaanse landstitels en drie keer de Champions League met de Catalanen. De 126-voudig Braziliaans international was in november en december nog actief op het WK in Qatar, waarop hij in twee duels in actie kwam voor de Goddelijke Kanaries

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen