'Raheem Sterling kan Chelsea na één seizoen alweer verlaten'

17 januari 2023, 19:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Raheem Sterling (28) kwam afgelopen zomer nog met hoge verwachtingen binnen bij Chelsea. Vooralsnog maken Sterling én Chelsea echter een teleurstellend seizoen door. Vanuit zuid-Europa wordt de situatie van de Engelsman nauwlettend in de gaten gehouden. 

Sterling zou namelijk in beeld zijn om de aanval van Real Madrid te komen versterken. Trainer Carlo Ancelotti zou na het verloren duel om de Spaanse Super Cup met Barcelona de noodzaak hebben ingezien om zijn elftal voorin van meer opties te voorzien. Tegen de Catalanen startte hij noodgedwongen met middenvelder Federico Valverde als rechtsbuiten. Daarnaast gebruikt Ancelotti ook Marco Asensio regelmatig als flankspeler, maar de Spanjaard lijkt na dit seizoen afscheid te gaan nemen van de Koninklijke. 

Ancelotti richt zijn pijlen nu dus op Sterling, weet Fichajes dinsdag te melden. Volgens het medium zou de club aankomende zomer willen toeslaan. Sterling heeft dit seizoen geregeld een basisplaats onder zowel Thomas Tuchel als diens opvolger Graham Potter. Toch is zijn bijdrage met vier doelpunten  en twee assists in vijftien Premier League-duels kleiner dan vooraf verwacht. Met de komst van Mykhaylo Mudryk en de interesse in PSV'er Noni Madueke zou een vertrek van Sterling de Londense club wellicht niet slecht uitkomen. 

Lees ook: Chelsea betaalt 100 miljoen en heeft concurrent Madueke officieel binnen

Concurrentie uit Italië

Real is echter niet de enige club die de situatie van Sterling in de gaten houdt. Volgens Italiaanse media ziet ook Juventus hem komende zomer graag komen. Sterling zou in Turijn de opvolger moeten worden van Ángel dí Maria, wiens contract komende zomer afloopt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen