Sébastien Haller voegt zich weer bij teamgenoten bij Dortmund

2 januari 2023, 19:20   Bijgewerkt: 2 januari 2023, 20:13

Sébastien Haller is weer een stap dichter bij zijn rentree op het voetbalveld. De 28-jarige spits heeft deze maandag bij Borussia Dortmund een deel van de fysieke tests richting de tweede seizoenshelft afgelegd.

Binnen afzienbare tijd lijkt Haller de groepstraining te kunnen hervatten. De verwachting is dat de oud-speler van Ajax komende vrijdag met de selectie van Borussia Dortmund meevliegt naar Marbella voor een trainingskamp.

Haller afgelopen zomer voor 31 miljoen euro de overstap van Ajax naar Borussia Dortmund, maar heeft door trieste omstandigheden nog geen minuut voor de Duitse topclub gespeeld. In de voorbereiding werd teelbalkanker bij hem vastgesteld. Na twee operaties en zware behandelingen is Haller nu aan de betere hand.

Als de komende tijd alles goed verloopt, zou Haller in de tweede seizoenshelft alsnog zijn debuut voor Borussia Dortmund kunnen maken. Zijn club legt hem echter geen enkele druk op. "Hij bepaalt helemaal zelf het tempo", zo laat technisch directeur Sebastian Kehl aan Ruhr Nachrichten weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goed nieuws Seb zet heb op

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen