Tadic aangeslagen na vertrek Schreuder: "Je voelt je slecht en je schaamt je"

27 januari 2023, 18:32
Foto: © ProShots

Dusan Tadic zit er flink doorheen na het ontslag van trainer Alfred Schreuder van donderdagavond. De oefenmeester werd na het gelijke spel tegen FC Volendam (1-1) ontslagen, waardoor de Servische aanvoerder van de Amsterdammers flink mee zit.

"Je voelt je heel slecht en je schaamt je", geeft de linksbuiten van Ajax aan in gesprek met AjaxTV. "Het is pijnlijk en het mag niet zo gaan. Ik vind het heel jammer voor hem", doelt Tadic op het ontslag voor Schreuder. "Ik vind hem nog steeds een goede coach, maar als je zo lang niet wint met een club als Ajax... Hij zei ook dat dit dan de volgende stap zou zijn."

Voor Ajax breekt nu een nieuwe periode aan, waarin de nummer vijf van de Eredivisie de koppen bij elkaar moet steken. Tadic denkt dat er momenteel maar een manier is om he niveau weer omhoog te krijgen: "Als aanvoerder van de club voel je de meeste verantwoordelijkheid en als er iets niet goed gaat kijk je als eerst naar jezelf. Iedereen moet in de spiegel kijken om te zien wat we kunnen verbeteren. Iedereen moet bij zichzelf beginnen en niet steeds een zondebok proberen te vinden. Alleen zo kunnen we beter worden."

Het zijn zware maanden voor Ajax, die ook Tadic sinds zijn komst naar Amsterdam bij de regerend landskampioen nog niet eerder mee had gemaakt: "Ik weet het allemaal niet meer. We hebben ontzettend veel besproken en hebben het over van alles gehad. Nu moesten we het laten zien, maar dat hebben we niet gedaan. Het is heel teleurstellend."

Reacties

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
avatar

misscien kan hij met schreuder mee, jankerd, amper gepresteerd dit seizoen

jerommeke1973
Link gekopieerd!
avatar

Idd, Tadic is 1 grote jankerd

HARMEN72
Link gekopieerd!
avatar

HY IS EEN KONTE KRUIPER

HARMEN72
Link gekopieerd!
avatar

HELEMAAL MEE EENS

0laf
Link gekopieerd!
avatar

Tadic is niet best. Maar als je Bergwijn met z'n arrogante verongelijkte houding zag, na zijn meer dan terechte wissel, is dat ook alleen een rotte appel.

HARMEN72
Link gekopieerd!
avatar

OOK EEN MIS KOOP VAN VORIG JAAR

PPMS
Link gekopieerd!
avatar

Sja, je kunt van Tadic zeggen wat je wil, maar hij heeft wel een prima mentaliteit. Ik denk dat hij zelf ook echt wel weet dat hij totaal uit vorm is en niet kan brengen wat we gewend waren. Hij is inmiddels 34 dus de jaren gaan ook tellen.

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Dit heb ik al maanden geleden gezegd,en vondt jij het onzin . Maar met terug werkende kracht krijg ik toch gelijk . Ajax had tadic,klaassen,en blind in de zomer weg moeten doen. Deze voetballers zijn over hun top en kunnen er niet mee omgaan . Zijn dan gif in je groep. Dus ja prima mentaliteit !? . Of ben je het beeld vergeten toen tadic als een idioot stond te coachen na zijn wissel . Schreuder daarmee voor lul zetten ,en de bank tadic uitlacht en raar kijkt !?. Maar goed jij weet alles beter . Veel plezier met je eigen onrealistische wereldtje

PPMS
Link gekopieerd!
avatar

Ik schrijf hier mijn mening. Bevalt die niet dan heb je pech. Dat boeit mij totaal niet. Je verwijt mij te denken dat ik alles beter weet, terwijl JIJ degene bent waarvan ik nu al meerdere berichten heb gelezen met "krijg ik toch gelijk" en "jij weet alles beter". Ik heb het nooit gehad over beter of gelijk. Dus de vraag is: wie denkt hier nou alles beter te weten? Zo te lezen heb je ook geen enkel idee wat ik bedoel met zijn prima mentaliteit. Dus: 🖕

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Je geeft geen mening, je dramt een mening . En doet of jou mening waarheid is. Iedereen die anders denkt is dom calimero etcetc. Nu geef ik aan dat wat je nu roept is wat ik zei toen . Maar goed joh prima.

jerommeke1973
Link gekopieerd!
avatar

Mee eens. Tadic is een grote rotte appels in deze groep

HARMEN72
Link gekopieerd!
avatar

KLOPT HY PRESTEERD NIETS TADIC

HARMEN72
Link gekopieerd!
avatar

WAT DENKT U VAN AL DIE ZOMER MIS KOPEN VAN VORIG JAAR WEET NIET AL DIE NAMEN MAAR PRESTEREN NIETS AL DIE ZOMER MIS KOPEN

HARMEN72
Link gekopieerd!
avatar

TADIC HEEFT NIETS GEBRACHT HET SEIZOEN DE KNEUS MET ZYN GROTE BEK

HARMEN72
Link gekopieerd!
avatar

DAN MOET TADIC NAAR NAAR BEJAARDEN HUIS TOE NET ALS MEER BEJAARDE SPELERS EN KEEPERS BY AJAX

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen