Taylor heeft geen slecht woord over voor Schreuder: "Goede trainer"

21 januari 2023, 10:04

Ajax-trainer Alfred Schreuder ligt zwaar onder vuur. De Amsterdammers hebben al vijf duels op rij niet gewonnen in de Eredivisie en er wordt sterk getwijfeld of de situatie nog houdbaar is. Middenvelder Kenneth Taylor is echter niet bang voor de toekomst, hij ziet het rooskleurig in. "Ik weet zeker dat de goede resultaten weer gaan komen."

Dat zegt de jonge spelmaker in gesprek met ESPN. Schreuder moet niet altijd de gebeten hond zijn als Ajax een slecht resultaat behaalt volgens Taylor. "Uiteindelijk staan wij op het veld en moeten wij het doen. Natuurlijk is het de trainer die de tacktiek bepaalt, maar wij moeten het laten zien. Wij moeten hem niet laten vallen. Ik ben tevreden over Schreuder. Hij is een goede trainer. Dat de resultaten nu niet zo goed zijn, is gewoon klote.

Lees ook: Schreuder verdedigt duo en roept om 'nieuwe Overmars' bij Ajax

Het is voor het eerst in lange tijd dat Feyenoord de favorietenrol heeft tijdens een Klassieker. Aanstaande zondag staan de eeuwige rivalen tegenover elkaar in een kolkende Kuip, maar daar is Taylor niet bang voor. "Wij gaan ervoor zorgen dat we na dit weekend op twee punten achterstand staan. Dat is het enige wat telt." Ajax staat op dit moment vijf punten achter op Feyenoord en dat kan bij een nederlaag oplopen naar acht. "Dat gaat niet gebeuren", zegt de middenvelder stellig.

Aanstaande zondag trappen beide clubs om half drie af in Rotterdam-Zuid. We gaan zien of Feyenoord voor het eerst in vier jaar weer weet te winnen van de Amsterdammers. De legendarische 6-2 overwinning met onder andere Robin van Persie in de gelederen staat bij veel Rotterdammers nog op het netvlies, maar kan aanstaande zondag zomaar vervangen worden door een nieuwe overwinning op aartsrivaal Ajax.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Taylor is een slijmbal !!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen