Ten Hag maakt zich zorgen: Eriksen verlaat stadion op krukken

29 januari 2023, 09:58
Ten Hag maakt zich zorgen: Eriksen verlaat stadion op krukken

Manchester United maakt zich zorgen om Christian Eriksen. De Deense spelmaker viel zaterdagavond geblesseerd uit in de bekerwedstrijd tegen Reading (3-1) en verliet zelfs op krukken het stadion.

Alhoewel er nog geen duidelijkheid is over de ernst van de blessure, stemmen de beelden niet hoopvol. "Het is altijd lastig om er zo kort na de wedstrijd iets over te zeggen, maar het is duidelijk dat het om zijn enkel gaat. We moeten de diagnose afwachten, dus het gaat minimaal 24 uur duren voordat we weten wat er aan hand is. Meer kan ik er niet over zeggen", aldus Erik ten Hag.

Eriksen moest zaterdag in de 57ste minuut de strijd staken. De oud-speler van Ajax had vlak daarvoor een tik gekregen van Andy Caroll. De lompe spits, in het verleden in dienst van Liverpool, kreeg vlak na het uitvallen van Eriksen zijn eerste en vervolgens ook zijn tweede gele kaart van de avond. Met een man meer kwam Manchester United niet in de problemen, al maakte Reading nog wel een eretreffer.

Eriksen streek afgelopen zomer neer bij Manchester United. De aanwezigheid van Ten Hag was voor de nu dertigjarige middenvelder een belangrijke reden om zijn carrière op Old Trafford voort te zetten. Onder de Nederlandse trainer speelt Eriksen bijna alles. De teller staat nu op 31 officiële wedstrijden, waarvan 27 als basisspeler.

Wie wint de Europa League Finale? Zet één euro in en win €100,00 als je de winnaar goed voorspelt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen