Ten Hag zorgt voor kleine verrassing in wedstrijd tegen FC Barcelona

23 februari 2023, 19:58   Bijgewerkt: 23 februari 2023, 20:08

De opstellingen van Manchester United en FC Barcelona voor de returnwedstrijd in de Europa League zijn bekend. Wout Weghorst behoudt zijn basisplaats en Tyrell Malacia begint op de bank bij de ploeg van Erik ten Hag. Het duel begint om 21.00 uur; vorige week speelden de topclubs met 2-2 gelijk in Camp Nou.

Ten opzichte van de competitiewedstrijd tegen Leicester City (3-0 zege) voert Ten Hag meerdere wijzigingen door. Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Marcel Sabitzer en Alejandro Garnacho verdwijnen uit de basiself, waardoor ruimte is ontstaan voor Aaron-Wan Bissaka, Raphaël Varane, Casemiro en Jadon Sancho. Met name de reserverol voor Sabitzer is verrassend: Engelse media gingen ervan uit dat hij zou spelen. Weghorst lijkt opnieuw op het middenveld te spelen en de rol van 'irritant zijn' toebedeeld te hebben gekregen.

Barcelona won zondag met 2-0 van Cádiz en Ferran Torres speelde een sterke wedstrijd, maar zit nu weer op de bank. Xavi kiest voor Sergi Roberto als vervanger van Pedri. De oefenmeester mist ook de geschorste Gavi, waardoor Franck Kessié start op het middenveld naast Sergio Busquets en Frenkie de Jong. Op de linksbackpositie krijgt Alejandro Baldé de voorkeur boven Jordi Alba.

Opstelling Manchester United: David de Gea; Aaron Wan-Bissaka, Raphaël Varane, Lisandro Martínez, Luke Shaw; Fred, Casemiro, Bruno Fernandes; Jadon Sancho, Wout Weghorst, Marcus Rashford

Opstelling FC Barcelona: Marc-André Ter Stegen; Jules Koundé, Ronald Araujo, Andreas Christensen, Alejandro Baldé; Sergio Busquets, Franck Kessié, Frenkie de Jong; Raphinha, Robert Lewandowski, Sergi Roberto

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zelfde trucje zal toch niet weer werken?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen