Ten Hag laat niets aan toeval over: foto vanuit Camp Nou gaat viraal

22 februari 2023, 11:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United laat niets aan het toeval over in het tweeluik met FC Barcelona in de zestiende finale van de Europa League. De wedstrijd van vorige week werd uitvoerig bestudeerd door analisten van de club. 

Op een foto die rondgaat op sociale media is te zien dat Manchester United liefst acht analisten op de tribune had zitten tijdens de eerste ontmoeting van vorige week. Die wedstrijd eindigde in 2-2. Manchester United zal hopen dat de bevindingen van de analisten kunnen bijdragen aan een overwinning voor eigen publiek in de return op donderdag. "Erik ten Hag means business", luidt een van de reacties van Manchester United-supporters. Een ander: "Ten Hag is ahead of the curve."

De Nederlandse trainer werd dinsdagavond in een restaurant gesignaleerd met zijn illustere voorganger Sir Alex Ferguson, de laatste Manchester United-trainer die in de Champions League won van Barcelona. Manchester United doet momenteel nog op vier fronten mee, maar de komende dagen worden cruciaal. Na het duel met Barcelona wacht op zondag de finale van de League Cup tegen Newcastle United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen