Ten Hag wil maximale steun: bijzondere ingreep om 20.45 uur

23 februari 2023, 12:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United hoopt een onvergetelijke avond tegemoet te gaan. Trainer Erik ten Hag doet een beroep op de supporters om zich voor en tijdens de wedstrijd tegen FC Barcelona te laten gelden. Manchester United probeert maximaal te profiteren van het thuisvoordeel, na het 2-2 gelijkspel in Camp Nou van vorige week.

Op verzoek van de supporters wordt de muziek in het stadion al om 20.45 uur gestopt, een kwartier voor de aftrap, zodat 'de sfeer echt kan opbouwen'. "Het is de beurt aan het Theatre of Dreams om op zijn grondvesten te schudden en het decibelniveau te doen stijgen, om de overwinning over de streep te trekken tegen de onbetwiste koploper van LaLiga", schrijft Manchester United in een persbericht.

Lees ookTen Hag laat niets aan toeval over: foto vanuit Camp Nou gaat viraal

Ten Hag vertelt in het wedstrijdboekje United Review waar hij op hoopt. "Je kunt dit seizoen horen dat de fans een connectie voelen met de spelers en dat is wederzijds. We leggen deze reis samen af", zegt de trainer. "We gaan van wedstrijd tot wedstrijd. Vanavond moeten de fans en de spelers top zijn, als we een memorabele avond willen creëren."

Ten Hag weet dat zijn ploeg voor een zware opgave staat. "We weten dat Barcelona een grote club is met een topteam, maar we hebben zin in deze wedstrijd. We willen echt voor deze kans gaan. Dat is het enige wat ertoe doet."

Lees ookOp bezoek bij Erik ten Hag: mediamania in Manchester

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen