Ziyech kan Chelsea na horrorweek niet helpen bij debuut Madueke

3 februari 2023, 23:09

Chelsea heeft de eerste wedstrijd na het sluiten van de transfermarkt niet gewonnen. De grootmacht uit Londen haalde afgelopen maand meerdere nieuwelingen binnen, maar kwam vrijdagavond niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen buurman Fulham. Extra pijnlijk maakt het dat die club hoger staat op de ranglijst.

Het waren onrustige weken bij Chelsea, dat op de transfermarkt met miljoenen smeet in de hoop op beterschap in de Premier League. Daarnaast was er de verelende situatie rondom Hakim Ziyech, die zijn gedroomde transfer naar Paris Saint-Germain in rook zag opgaan na geklungel van Chelsea. Ziyech speelt bij de Londenaren amper, maar stond tegen Fulham ineens wel weer in de basis. In een saaie eerste helft kon hij echter weinig betekenen.

Lees ook: Aubameyang en Madueke slachtoffer van 'koopziekte' Chelsea

Ziyech werd na zestig minuten spelen vervangen en stond zodoende wel een kwartier binnen de lijnen met Noni Madueke. De ex-PSV'er werd halverwege in het veld gebracht voor Mykhailo Mudryk, een andere miljoenenaankoop van Chelsea. Ook aanwinsten Enzo Fernández en David Fofana lieten zich meteen gelden en waren dichtbij hun eerste treffer namens Chelsea. Er werd echter helemaal niet gescoord tegen Fulham, waar Kenny Tete de hele wedstrijd speelde.

Premier League

Door de teleurstellende puntendeling wordt de jacht op een ticket voor de Champions League weer wat lastiger voor Chelsea. Na 21 wedstrijden hebben The Blues pas dertig punten. Dat is goed voor een negende plaats op de ranglijst. Het verschil met de top vier is momenteel negen punten. Fulham steekt het puntje in zijn zak en vertrekt met een goed gevoel naar huis. De andere club uit Londen heeft al 32 punten gesprokkeld en staat zesde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen