Aad de Mos noemt Eredivisie-spits 'die niet misstaat bij AS Roma'

23 april 2023, 10:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Aad de Mos denkt dat het plafond van Vangelis Pavlidis niet in de Eredivisie ligt. De 24-jarige spits van AZ zou volgens de voormalig trainer goed bij een club als AS Roma of Lazio passen.

Pavlidis is bezig aan een sterk seizoen, waarin hij tot nu toe goed was voor 22 doelpunten en tien assists. "Je kunt een dvd van hem samenstellen met de mooiste goals ter wereld. Hij is ook vrij snel en een zekerheid bij strafschoppen", zegt De Mos bij Goedemorgen Eredivisie.

Artikel gaat verder onder video

Volgens De Mos is 'iedereen' op zoek naar een goede nummer 9. "Pavlidis zou niet misstaan bij José Mourinho. Tammy Abraham is een aardige spits. Een goede spits. Maar AS Roma speelt graag in de zestien van de tegenstander. Daar zou hij ook meekunnen", vervolgt de 76-jarige De Mos, die denkt dat Pavlidis ook bij Lazio op de radar staat.

Pavlidis maakte dit seizoen twaalf doelpunten in de Eredivisie. Dat is er een meer dan Feyenoord-spits Santiago Giménez. Wie van de twee op dit moment verder is? "Ik denk dat Pavlidis wat handiger is in de kleine ruimtes", aldus De Mos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die De Mos begin ook een beetje wartaal uit te slaan. Op dit punt in de eredivisie er maar 12 in hebben liggen is gewoon wat magertjes voor een spits van AZ. Ik begrijp dat hij niet net als Kees Kist (34), Machlas (34), Alves (34) of Bony (31) er zoveel inschiet. Maar een 20 tot 25 moet toch wel een beetje de standaard zijn als je in de top 4 wil spelen. Het is sowieso wat magertjes dit seizoen met de topscorelijst

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen