Erik ten Hag ontkomt niet aan kritiek: 'En onthoud: deze overschatte clown...'

21 april 2023, 07:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Erik ten Hag ontkomt niet aan kritiek na de uitschakeling van Manchester United in de Europa League. Waar Manchester United donderdagavond moest winnen van Sevilla om door te stoten naar de halve finale, werd er met 3-0 verloren.

Mede door fouten van David de Gea en Harry Maguire ging het mis voor Manchester United in Spanje. "Erik ten Hag heeft het gezag van de manager van Manchester United hersteld, maar als hij echt meedogenloos is, dan zal hij ingrijpen na de gênante capitulatie tegen Sevilla", aldus Manchester Evening News, dat de Nederlandse trainer een slecht ‘wedstrijdmanagement’ verwijt.

Artikel gaat verder onder video

Manchester United verloor over twee wedstrijden met 5-2 van Sevilla, terwijl het in de heenwedstrijd nog met 2-0 voor kwam. "Het was de schuld van Erik ten Hag dat hij geloofde dat de klus geklaard was toen hij in het tweede deel van de heenwedstrijd te veel wisselde en het team zijn discipline en vorm verloor", wordt door The Sun met de beschuldigende vinger naar de Nederlandse manager gewezen.

Piers Morgan was er na het laatste fluitsignaal als de kippen bij om uit te halen naar Ten Hag. "Wat een vernedering voor Manchester United. En onthoud: deze overschatte clown Erik ten Hag vond het slim om Cristiano Ronaldo te vernederen en hem te dwingen de club te verlaten", aldus de bekende journalist, die zich de afgelopen maanden wel vaker negatief over Ten Hag heeft uitgelaten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

VoetbalProfessor
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Piers Morgan, wat een triest figuur datbie nog steeds Ronaldo promoot

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo Erik, eerst presteren dan legendarisch worden: Ferguson, Ancelotti, Zidane, Mourinho. Het zal je niet gemakkelijk gaan, de PL is geen ED.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen