Foutje of voorteken? Profiel Messi verschijnt ineens op website FC Barcelona

6 april 2023, 20:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

FC Barcelona heeft de speculaties over een terugkeer van Lionel Messi (35) bij de club donderdag opnieuw in hevigheid doen toenemen. Het profiel van de Argentijn was tijdelijk op de website van de club te zien, tussen die van de huidige leden van de selectie. 

Messi vertrok in 2021 bij de club waar hij sinds zijn dertiende zijn kunsten vertoonde. Inmiddels is hij aan zijn tweede en hoogstwaarschijnlijk laatste contractjaar bij Paris Saint-Germain bezig. De geruchten dat hij terug gaat keren op het oude nest werden de laatste weken steeds sterker, niet in de laatste plaats omdat Rafa Yuste, vice-president van Barcelona, toegaf dat de club in gesprek is met de zaakwaarnemers van de Argentijn. 

Artikel gaat verder onder video

Bij het profiel dat ineens opdook was het rugnummer 30 te zien. Dat is het nummer waarmee Messi in Parijs speelt, maar ook op zijn rug droeg ten tijde van zijn debuut in Camp Nou. Overigens was Messi niet de enige oud-speler van Barcelona die zichzelf ineens terugvond op de site; ook Alexis Sánchez en Neymar waren voor even 'terug' in de selectie van de Catalanen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat Barcelona had allang failliet moeten zijn. Messi moest weg omdat hij een grootverdiener was en nu keert hij misschien terug. Kan het nu opeens wel? Raar

PPMS
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Kan die jongen niet met pensioen aub? Ik ben hem zó moe.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen