Uitspraak van voorzitter Atlético Madrid baart supporters van Feyenoord zorgen

27 april 2023, 09:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De interesse in Santiago Giménez neemt zienderogen toe. Volgens het Mexicaanse TUDN hebben Lazio, Atlético Madrid en Inter belangstelling voor de spits van Feyenoord; Lazio zou zelfs een bod van circa achttien miljoen euro voorbereiden. Atlético flirt openlijk met Giménez.

Giménez deed Lazio op 3 november pijn, door het enige doelpunt te maken in de beslissende Europa League-wedstrijd tussen Feyenoord en Lazio (1-0). Bovendien scoorde hij tweemaal in de verloren uitwedstrijd in Rome (4-2) op 8 september. Ten tijde van die wedstrijden was Giménez nog geen vaste basisklant, maar sinds de winterstop is hij onomstreden en scoort hij aan de lopende band.

Artikel gaat verder onder video

Lazio zou dus een bod voorbereiden, maar ook Atlético Madrid flirt met de spits. Voorzitter Enrique Cerezo erkent dat Giménez in topvorm is. "Ik heb hem zien spelen, ik vind hem een goede speler. We hebben bij Atlético een geschiedenis met goede Mexicaanse spelers. Als hij goed is, staat hij ongetwijfeld op de lijst van onze trainer (Diego Simeone, red.)."

Christian Giménez, de vader van Santiago en zelf oud-voetballer, laat aan ESPN weten alle opties open te houden. "Het wordt moeilijk om 'nee' te zeggen als een club langskomt met dertig miljoen euro voor Santi. Het is bovendien een verdienmodel van Feyenoord en van Nederlandse clubs in het algemeen. Ik snap hoe het werkt. Maar ik zou het mooi vinden als hij nog een jaar bij Feyenoord blijft, om zich nog verder te ontwikkelen."

"We zijn van plan om met Dennis te Kloese in gesprek te blijven. Santi heeft een contract", aldus Giménez senior. "Wat hij niet wil, is dat veertig tot vijftig procent van het team vertrekt. We zijn er rustig onder, hij is gelukkig bij Feyenoord. Er is nog niets concreet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BollaReus
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Overdreven gedoe over Gimenez, Santiago is een goede spits zoals er tientallen in Nederland en elders zijn. Als 010 dikke poen kan krijgen voor hem, zou ik zeggen doen en vervang hem door een andere goede spits. In het- -betaalde- - voetbal is alleen geld een basis voor een top sportieve prestatie en dat willen wij allemaal.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach de media met zijn geruchten . Iedereen is te koop natuurlijk ,maar net als bij slot willen ze(de media) santi ook graag weg hebben . Santi is 22 en niet zoals toen jorgensen al bijna 30 . Dus nog een jaartje ontwikkelen bij ons ,en dan de stap zetten is beter. Of er moet een megabod komen maar dat verwacht ik niet eerlijk gezegd. En ik verwacht ook niet dat Feyenoord zaken gaat doen met lazio 😉

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik heb 10 jaar in madrid gewoond atletico is een mooie grote club vechtvoetbal spelen ze daar ,maar knaken hebben ze zat nieuwe stadion is ook zeer mooi denk als ze echt gaan doordrukken en ze bieden 35 dat Feijenoord gaat buigen . Maar het liefst blijft ie een jaar lekker ballen mischien beetje meer europese ervaring als hij in de champions league 3 inpompt kan ze waarde alleen maar nog meer omhoog gaan , en bewijst hij dat ie europees nivo heeft, mischien dat ik effe een training ga meepakken keer met hem praten.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze roepen zoveel dus hoe serieus het allemaal is weten we toch niet . Slot was ook kandidaat nr5 ofzo uiteindelijk . Santi is goed bezig in de eredivisie ,maar kan nog wat leren . En speelt eigenlijk pas een paar maanden . Dan is de stap naar zo'n competitie denk ik te groot. Als je daar eenmaal op de bank belandt is het vaak over en uit

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sevilla wil Idrissi als wisselgeld gebruiken voor Gimenez, die Spanjaarden zijn helemaal de weg kwijt, Idrissi, grote strik er omheen

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

idrissi mag HELEMAAL schuiven wat een nutteloze speler is dat wat hij kan doet elke vleugelspeler in de eredivisie bal naar de lijn dribbelen en terug spelen naar de linksback.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen