'Break: Manchester United meldt zich voor Neymar, eerste gesprekken zijn gestart'

22 mei 2023, 20:30
Foto: © ProShots

Volgens het Franse L’Équipe is Manchester United in gesprek met Paris Saint-Germain over een zomertransfer van sterspeler Neymar. De doorgaans goed ingevoerde krant meldt dat de ploeg van Erik ten Hag al contact heeft gehad met de Parijzenaren over een overgang aan het einde van het seizoen.

L’Équipe weet dat er ook nog verschillende andere Premier League-grootmachten de transfergesprekken hebben geopend met PSG over een deal met Neymar. De krant benadrukt echter dat het Manchester United van Ten Hag het meest concreet is op dit moment.

Artikel gaat verder onder video

Het is geen geheim dat een afscheid tussen Neymar en PSG aanstaande is. De Braziliaan, die in 2017 FC Barcelona voor zo'n 222 miljoen euro verruilde voor de Franse topclub, zint al maanden op een vertrek bij PSG. Volgens bronnen ligt Neymar niet goed met collega-sterspeler Kylian Mbappé. Enkele weken geleden stookte de rasvoetballer het vuurtje nog eens extra op door een aantal opvallende likes uit te delen op Instagram. 

De kans dat Neymar zijn laatste wedstrijd voor PSG al heeft gespeeld is aanwezig. De Braziliaan is al sinds februari uitgeschakeld wegens een enkelblessure. Neymars contract loopt overigens wel door tot de zomer van 2025, maar PSG staat naar verluidt open om zaken te doen met de vleugelaanvaller.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dan kijk ik helemaal niet meer naar MU, Wat je krijgt is , alles gaat daar om Neymar , in het veld en daarbuiten, dat gaat dus helemaal fout , ik ben wel een beetje klaar met die Neymar met zn theater en capsones . En dat zullen straks de spelers ook vinden. Dus, wat mij betreft: NIET DOEN.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ben je als club eindelijk verlost van de ego capriolen van Ronaldo, ga je deze clown binnenhalen. Enkeltje woestijn voor dit soort gasten!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen