Neymar stookt vuurtje bij PSG-fans verder op met opvallende Instagram-likes

4 mei 2023, 15:28
Foto: © ProShots

De fans van Paris Saint-Germain lijken zo langzamerhand ook genoeg te hebben van de Braziliaan Neymar. Woensdagavond was de 31-jarige buitenspeler samen met de geschorste Lionel Messi het mikpunt van een gedeelte van de aanhang van de Parijzenaars. Een tweetal likes van Neymar op Instagram zorgt nu opnieuw voor boze reacties van de supporters. 

De eerste post die door het officiële account van Neymar met een hartje werd beloond toont een foto van hemzelf en Messi juichend in het shirt van hun vorige club FC Barcelona. De foto werd voorzien van het bijschrift 'toen waren ze gelukkig', een boodschap die Neymar met zijn like lijkt te onderschrijven. 

Artikel gaat verder onder video

Daarna toonde Neymar bovendien opnieuw zijn gevoelens door ook een reel te liken waarin de vloer wordt aangeveegd met het rijke PSG. "Het verschil tussen groot en groots", luidt het bijschrift bij het filmpje. Daarin zijn beelden te zien van de ontevreden fans die zich bij het huis van Neymar hebben verzameld om hun ongenoegen kenbaar te maken.

In 2017 maakte PSG Neymar nog de duurste voetballer aller tijden door liefst 222 miljoen euro voor hem neer te tellen. Inmiddels lijkt hij mede door veelvuldig blessureleed op weg naar de uitgang in het Parc des Princes. Zijn torenhoge salaris in combinatie met zijn blessuregevoeligheid zouden voor veel clubs echter een struikelblok kunnen vormen, zo vrezen Franse media. Recent hintte de Braziliaan nog op een terugkeer naar Santos, de Braziliaanse club die hem in 2013 verkocht aan Barcelona. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Huichelaar deze toneelspeler en drama Queen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen