Britse presentatrice doet 'respectloze' en 'arrogante' uitspraak over Feyenoord; half miljoen views

30 mei 2023, 11:04
Foto: © ProShots

Een uitspraak van een Brits-Amerikaanse presentatrice over Feyenoord valt niet in goede aarde bij veel supporters van de club. Rebecca Lowe van NBC Sports, dat de Premier League uitzendt in de Verenigde Staten, sprak laatdunkend over de kampioen van de Eredivisie.

Lowe werkte zondag als Premier League-analist en besprak toen de zoektocht van Tottenham Hotspur naar een nieuwe trainer. Arne Slot besloot vorige week om niet in te gaan op de avances van the Spurs.

Artikel gaat verder onder video

"Ik bedoel, ze kunnen niet eens de trainer van Feyenoord strikken. Als je supporter van Tottenham bent, dan denk je: als we niet eens de trainer van Feyenoord kunnen weghalen bij zijn club, wie gaan we dan halen? We zijn nu aangekomen bij ongeveer de achtste keuze", zei Lowe.

De video is ruim een half miljoen keer bekeken op TikTok en leidt tot de nodige boze reacties. Die komen van Feyenoord-supporters, maar ook van bijvoorbeeld Engelsen en Amerikanen die spreken van 'respectloze' en 'arrogante' uitspraken. 

Reacties

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
avatar

Misschien begrijp je niet mevrouw Lowe dat Feijenoord een grotere club is dan de Spurs. Daarnaast is het een trainerskerkhof de afgelopen jaren. De Spurs speelt volgend seizoen geen Europees voetbal dus dan is de keuze van Arne Slot niet moeilijk. Als hij zoals u beweerd de nummer acht op de lijst van trainers is waarom hebben de anderen dan al eerder bedankt voor de baan bij deze rumoerige club denk daar eens aan. De hersens en het gezonde verstand die de trainer van Feijenoord heeft ontbreekt duidelijk bij u.

Naccie
Link gekopieerd!
avatar

Ja dit is nu waarom je kan zien dat zo'n bitch uit America totaal geen reet verstand heeft van voetbal en alleen maar is aangenomen voor de kop en de emancipatie regels of zo , want die domme Amerikanen kijken naar de grote van de competitie en de pegels die dr verdient worden en meer niet . En dat dat mens totaal geen ene reet verstand heeft van voetbal !!!!

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Ook in nederland zeggen vrouwen in de medoa alleen maar dome dingen .. Of trappen open deuren in. Lekeer boeiend wat zo' n vrouwtje uit de us vindt . Tottenham is gewoon een club die geen traiber kan krijgen omdat het een puinhoop is . Dus ja iedereen zegt nee

larsko
Link gekopieerd!
avatar

De waarheid spreken is nu dus arrogant en respectloos... heb echt niks tegen Feyenoord of zo, maar qua budget en competitie is de vergelijking die zij trekt toch volstrekt terecht? Mensen moeten hier mee ophouden, en "nieuws" sites moeten dit soort onzin geen aandacht geven.

Martijn79
Link gekopieerd!
avatar

Precies, zo gek is het ook niet, maar de gemiddelde feyenoord supporter is gelijk op z'n pikkie getrapt. Een wijs man zei ooit: feyenoord, komt dat niet uit het land van Ajax?

Theike Futs
Link gekopieerd!
avatar

Dat kan ik me ook nog herinneren ja, dat die man die uitspraak deed. Was die wijs man niet de oprichter van de jostiband?

1
Deblauwe1
Link gekopieerd!
avatar

Volgens mij heeft die wijze man dit jaar niet naar Ajax gekeken. En in Engeland zetten ze tegenwoordig elke idioot in als voetbalreporter

1
gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Tottenham is idd qua budget groter maar ze doen er geen zak mee. Al was slot trainer van een amateurclub dan nog kan zo'n muts iets meer respect hebben

larsko
Link gekopieerd!
avatar

Best respectloos tegenover de Jostiband Theike... en iemand een muts noemen is ook niet erg respectvol gtsb... zal ik nog meer zout op die slakken gooien of is de hypocrisie duidelijk genoeg nu?

Donars
Link gekopieerd!
avatar

Een andere nog wijzerdere man zei nog niet zo lang geleden: ‘Het land van Ajax is voorlopig een gepasseerd station. Mét Slot wordt Feyenoord ook het volgende seizoen weer kampioen. Het rommelt nog steeds bij Ajax. Bosz wel of Bosz niet? Een leegloop van Ajacieden! Van der Sar moest eerst niets van hem weten en wanneer Bosz nu wél komt, pakt Sar dan zijn biezen?

Dennis Kroon
Link gekopieerd!
avatar

Jammer hoor, maar volgens mij is ze gewoon jaloers 🤔

Henk van Beeck
Link gekopieerd!
avatar

Met al die goeie spelers ( tenminste als Kane een goeie speler is) wat hebben ze gewonnen deze eeuw? In 2008 de EFL Cup. Sorry welke cup? De EFL Cup. Intern in Engeland beter bekend als de Worthless Cup. Dat is alles. Deze eeuw hebben ze al 18 trainers gehad. Ik denk dat Conte gelijk had. Ze hebben gewoon geen mentaliteit. Leg het anders maar eens uit waarom ze nul winnen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen