Driessen komt met opvallende onthulling: 'Eigenlijk zou De Lang niet naar Ajax, maar naar Feyenoord gaan'

26 mei 2023, 21:14
Driessen komt met opvallende onthulling: 'Eigenlijk zou De Lang niet naar Ajax, maar naar Feyenoord gaan'

Ajax bevestigde woensdagmiddag de komst van de nieuwe hoofdscout Kelvin de Lang. De Lang komt over van Manchester City, waar hij afgelopen zes jaar werkzaam was. De geboren Amsterdammer heeft tot medio 2027 getekend bij Ajax. In de podcast Kick-Off van De Telegraaf wordt echter onthuld dat niet Ajax, maar Feyenoord op pole position lag om de scout in te lijven. 

“Hij stond op het lijstje van Feyenoord, trouwens”, valt Valentijn Driessen met de deur in huis. “Hij zou eigenlijk naar Feyenoord gaan”, gaat de journalist verder, terwijl hij vervolgens niet dieper ingaat op zijn uitspraken. De Lang wordt bij Ajax de vervanger van Henk Veldmate, die na zeven jaar afscheid nam bij de Amsterdammers. 

Artikel gaat verder onder video

Positieve verwachtingen
De makers van Kick-Off zijn in ieder geval te spreken over de komst van De Lang. “Ik vind het wel bijzonder dat Ajax een Nederlandse hoofdscout heeft gevonden bij Manchester City. Mensen die je in de voetballerij spreekt zeggen dat het een slimme en correcte jongen is met een mooie voetbalvisie”, vertelt Ajax-watcher Mike Verweij. 

Diezelfde Verweij sprak eveneens met Sven Mislintat sprak over De Lang. “Die vond het heel belangrijk om de Nederlandse identiteit te bewaken binnen Ajax. Het was heel makkelijk geweest om nou een Duitser of Spanjaard daar neer te zetten. Hij vond dat Kelvin de Lang alle kwaliteiten had om het te gaan doen”, sprak hij. 

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zo kijk je vanuit het buitenland naar de Europa League-finale

Meer over:

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Driessen 🤣. Na deze week ffff 🤫 zijn gozert

Deblauwe1
Link gekopieerd!
avatar

Hij moet toch weer iets negatief zeggen over Feyenoord, nu hij zijn gelijk niet krijgt, dat Slot en 2 stafleden niet naar Engeland gaan.

Jurgen
Link gekopieerd!
avatar

altijd als ik iets van Valentijn lees over zijn visie en dat is jammer genoeg dagelijks vraag ik mezelf altijd af ? Hoeveel wedstrijden heeft deze man ook alweer gespeeld?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen