Eretribune Ajax klapt handen stuk: uitgaande transfer lijkt nabij

21 mei 2023, 17:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Edson Álvarez lijkt zijn laatste thuiswedstrijd voor Ajax gespeeld te hebben. De Mexicaanse middenvelder annex verdediger nam zondagmiddag na het thuisduel met FC Utrecht (3-1 overwinning) uitgebreid de tijd om het publiek in de Johan Cruijff ArenA te bedanken, hetgeen veel weg had van een afscheid.

Onder andere de eretribune van Ajax, met algemeen directeur Edwin van der Sar en technisch directeur Sven Mislintat, klapte Álvarez toe toen hij het veld verliet. De 25-jarige Mexicaan staat hoog op het verlanglijstje van onder andere Borussia Dortmund. Kees Kwakman verwacht niet dat Ajax een zomers vertrek van Álvarez zal tegenhouden. “Hij zal een van de jongens zijn die verkocht gaat worden”, voorspelt de analist.

Artikel gaat verder onder video

“Dat moet denk ik ook wel gebeuren, want Ajax wil opnieuw investeren”, vervolgt Kwakman, die verwacht dat Álvarez een van de weinige Ajacieden is die de clubkas aankomende zomer met een uitgaande transfer goed kan spekken. “Zo’n Calvin Bassey zullen ze ongetwijfeld ook weg willen doen, maar wat krijg je daar nog voor? Ik denk dat zo’n Álvarez dan nog wel geld kan opleveren.” 

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen