Held van West Ham krijgt staande ovatie voor beschermen familieleden

21 mei 2023, 17:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

West Ham United-fan Chris Knoll, ook wel Knollsy genoemd, heeft zondagmiddag een staande ovatie gekregen van het publiek tijdens de thuiswedstrijd tegen Leeds United. De fan vervulde tegen AZ een heldenrol door de hooligans weg te houden van vele familieleden van spelers en stafleden van de club uit Londen. 

Knoll zag donderdagavond in de Conference League-wedstrijd tussen AZ en West Ham een aantal hooligans zijn kant opkomen. De fan voorkwam dat tientallen supporters van de Alkmaarse ploeg op de tribune konden komen en meegereisde familieleden konden aanvallen. 

“Ik hou niet van agressieve gasten”, zegt Knoll op het Twitter-account van West Ham Xtra. “Je kon zien dat ze voor problemen gingen zorgen en ik wilde niet dat ze mensen ons konden aanvallen. Ik zag al snel wat ze van plan waren. Ze kwamen naar ons toe en het was vrij duidelijk wat er ging gebeuren. Het waren de ultra’s, dat kon je zien aan wat ze drogen. Ik had besloten om ze niet boven te laten komen. Ik dacht gewoon dat het het beste was om bovenaan de trap te gaan staan en daar gewoon te blijven om ze van ons af te houden. Ik wist dat ik klappen zou ontvangen, maar ik deed gewoon mijn om daar te gaan staan en het allemaal te accepteren.” 

Toen Knoll zondagmiddag bij de wedstrijd in de Premier League wilde gaan zitten, zag de fan dat iedereen ging staan om hem te eren. De supporters gaven een staande ovatie aan de ‘Engel van Alkmaar’, want zo noemen de andere fans hem nu na de actie van afgelopen donderdag. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen