Leo Driessen richt zich met allerlaatste boodschap ook tot zijn haters

28 mei 2023, 18:26
Foto: © ProShots

Leo Driessen heeft zondag voor de laatste keer namens ESPN commentaar gegeven bij een Eredivisie-wedstrijd. De 67-jarige verslaggever richtte zich in zijn laatste boodschap ook tot zijn critici.

De wedstrijd tussen AZ en PSV (1-2) was Driessen zijn laatste als commentator van ESPN, zo onthulde Hélène Hendriks in aanloop naar de laatste speelronde. Na het laatste fluitsignaal, vlak voordat Jordy Clasie voor de camera verscheen, sprak Driessen de tv-kijkers voor het laatst toe.

Artikel gaat verder onder video

"Ik vond het mooi om te doen en ik wens u allemaal het beste toe, ook zij die mij dat niet wensen. Alle groeten, alle goeds", die zich vervolgens richtte tot zijn collega die klaarstond om Clasie te interviewen. "Take it away, Hélène."

Meer over:

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
avatar

Haters moet natuurlijk tussen haakjes staan. Het is veel te makkelijk om die stempel te drukken op mensen die simpelweg kritiek hebben op Driessen. Welke commentator je prettig vindt is een kwestie van smaak. Persoonlijk heb ik Driessen altijd een redelijk naargeestige man gevonden met een vervelend persend nasaal stemgeluid. Bij voetbalpraat was hij af en toe niet te genieten en zat hij constant met z'n hoofd te schudden als één van de andere analisten er een andere mening op nahield. Ik 'haat' de mens Leo Driessen natuurlijk helemaal niet, maar als commentator was het gewoon niet mijn ding.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen