Opvallende gast bij Ajax op De Toekomst: geruchten nemen toe

6 mei 2023, 18:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Robin Veldman is zaterdag gesignaleerd op sportpark De Toekomst. Hij keek naar de wedstrijd tussen Ajax Onder-18 en de leeftijdsgenoten van AZ (2-0 overwinning).

De aanwezigheid van Veldman zorgt ervoor dat de geruchten over een toekomst bij Ajax toenemen. Eerder deze week meldde Voetbalkrant dat de assistent-trainer van Anderlecht in beeld is bij Ajax om de verbindingspersoon tussen de bovenbouw en het A-elftal worden.

Veldman kent de club nog goed, want hij werkte er tussen 2017 en 2021 als jeugdtrainer. Dit seizoen was hij enige tijd interim-hoofdtrainer bij Anderlecht; inmiddels is hij de assistent van Brian Riemer. Volgens Voetbalkrant hebben meerdere clubs interesse in Veldman. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Roeldijkstra
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jij mag het prima vinden dat Heitinga aanmoddert, maar vele andere en ik ook vinden dat hij het team ondermaats laat presteren. Hij is nog te onervaren dat was wel te zien in de verlenging van de bekerfinale. Het is tijd voor weer een ervaren trainer. Snap niet dat Ajax niet naar Bosz gaat om te praten,lijkt mij een logische keus.

Williamremert
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit heeft niks met de kwaliteit van heitinga tr maken. Deze puinhoop is zo in zijn schoot geworpen. Als er een weg moet wezen is het van der sar. Goed in de verdediging investeren we hebben daar geen leider geen opbouwer en verdedigen met de bal in de rug is een drama. De backs zijn te traag al vind ik hato het wel goed doen voor zijn leeftijd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen