Carrière kan raar lopen: Sheraldo Becker heeft clubs voor het uitkiezen

19 mei 2023, 08:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

West Ham United en Fulham hebben interesse om Sheraldo Becker over te nemen van Union Berlin. Ook zijn er nog andere clubs uit Italië en Duitsland aan het kijken naar de verrichtingen van de snelle aanvaller, die goed presteert in de Bundesliga. 

Dit seizoen heeft Becker in 32 Bundesliga-wedstrijden elf doelpunten gemaakt en zeven assists gegeven. Door deze goede prestatie heeft de pijlsnelle aanvaller de clubs voor het uitkiezen, meldt Fabrizio Romano. De Premier League, Serie A en een langer verblijf in Duitsland zijn de opties voor de oud-speler van Ajax, PEC Zwolle en ADO Den Haag. 

Artikel gaat verder onder video

Dat een carrière raar kan lopen, is te zien bij Becker. De aanvaller werd bij Ajax niet goed bevonden en werd eerst verhuurd aan PEC en daarna verkocht voor een schijntje aan ADO. Bij de club uit Den Haag viel hij op en maakte transfervrij de overstap naar de kersverse promovendus Union Berlin. 

De Berlijnse club maakte een enorme opmars, want in het eerste seizoen in 2020 werd men gelijk elfde. De seizoenen daarna werd het elk jaar beter met een zevende, een vijfde en op dit moment nog een vierde plaats in de Bundesliga. In de Europa League schakelde Union Berlin dit jaar Ajax nog uit in de tussenronde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen