Slot reageert op Dijkhuizen na verwijt van 'misplaatste arrogantie'

7 mei 2023, 18:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Arne Slot is het niet eens met de kritiek die Feyenoord zondagmiddag ontving van Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen. Na de onderlinge wedstrijd maakte Dijkhuizen bekend dat Feyenoord een verzoek van Excelsior had afgewezen om afscheid te kunnen namen van Mats Wieffer. 'Misplaatste arrogantie', noemde hij dat

Dijkhuizen deed die uitspraak nadat hij werd gevraagd naar het stroeve kunstgrasveld, dat bewust niet was gesproeid door Excelsior. Op de persconferentie na de wedstrijd (0-2 zege voor Feyenoord) werd Slot ook naar beide onderwerpen gevraagd. "Ik heb al wat gezegd over het gesproeide veld. Excelsior heeft verder geweldig medewerking verleend aan alle verzoeken die van ons gekomen zijn. Ik heb net begrepen dat het er best veel zijn geweest, omdat dit onze kampioenswedstrijd had kunnen zijn." 

Artikel gaat verder onder video

"Een van hun verzoeken aan ons was inderdaad om voor de wedstrijd afscheid te nemen van Mats", erkende Slot. "Wij hebben ervoor gekozen om Mats zich volledig te laten richten op de wedstrijd. Ze hebben een jaar de tijd gehad om afscheid te nemen, het had ook op een ander moment gekund. Ik zie er juist geen arrogantie in, we hebben de wedstrijd zeer serieus genomen. We wilden dezelfde benadering als bij andere wedstrijden. Ik zie er juist in dat we Excelsior heel serieus hebben genomen en dat bleek terecht, want we hadden het moeilijk hier." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen