West Ham-held Knollsy wordt geëerd met speelgoedpoppetje

23 mei 2023, 09:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Er is een speelgoedpoppetje gemaakt van Knollsy, de held van West Ham United. Chris Knoll hield een horde AZ-hooligans tegen, die het gemunt hadden op familieleden van de spelers van The Hammers

Op eBay in Groot-Brittannië wordt er nu een veiling gedaan voor een speelgoedpoppetje van Knollsy. Op het moment van publicatie is het hoogste bod al 92 pond. Op Twitter reageren sommige supporters leuk op de actie, maar anderen vinden het toch iets te ver gaan. 

Zondag kreeg Knollsy tijdens de wedstrijd tussen West Ham United en Leeds United een staande ovatie van het publiek van The Hammers. De supporters waren trots op zijn actie en wilden dat graag laten blijken. De supporters scandeerden ook nog ‘we love you Knollsy, we do’. 

Een grote groep aanhangers van AZ bestormden na afloop van de halve finale in de Conference League een deel van de tribune waar familieleden van spelers van West Ham zaten. Knollsy bleef boven aan de trap staan om de mensen te beschermen. De fan incasseerde een hoop klappen en hield er een gezwollen oog aan over. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen