Engelse media: toptransfer van Marco Asensio is rond voor exorbitant salaris

1 juni 2023, 20:30
Foto: © ProShots

Marco Asensio zet zijn loopbaan voort bij Paris Saint-Germain, zo verzekert de doorgaans goed ingevoerde David Ornstein donderdag. Volgens de Engelse journalist van The Athletic verruilt de aanvallende middenvelder annex aanvaller Real Madrid na dit seizoen voor een meerderjarig avontuur bij de Franse topclub. De berichtgeving van Ornstein wordt ondersteund door andere Engelse media.

Real Madrid sluit het seizoen aanstaande zondag af met een thuiswedstrijd in LaLiga tegen Athletic Club. Asensio loopt uit zijn contract bij de Koninklijke en kan derhalve aankomende zomer transfervrij vertrekken. De 27-jarige linkspoot kon ook rekenen op belangstelling vanuit de Premier League, waar onder meer Aston Villa interesse toonde, maar lijkt nu toch te kiezen voor een avontuur bij PSG.

Artikel gaat verder onder video

Asensio zou reeds akkoord zijn met PSG over een meerderjarig contract. In de Franse hoofdstad ligt een exorbitant jaarsalaris klaar voor de Spaans international van maximaal 10 miljoen euro. Asensio zou zich bij PSG bij landgenoten als Sergio Rico, Sergio Ramos, Juan Bernat, Fabián Ruiz en Carlos Soler kunnen voegen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen