'Feyenoord brengt bod uit op Kameroens international'

19 juni 2023, 11:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord heeft interesse om Jean-Charles Castelletto over te nemen van FC Nantes en heeft naar verluidt zelfs al een bod uitgebracht. De 28-jarige verdediger heeft al achttien interlands op zijn naam staan en scoorde daarin eenmaal. 

Castelletto speelt als centrale verdediger bij FC Nantes en beleefde een succesvol seizoen. De club kwam in de Coupe de France tot aan de finale, waarin het Nederlands getinte Toulouse te sterk was, en kwam ook in knock-outfase van de Europa League terecht tegen Juventus. In de competitie ging het wat minder, want daar eindigde het team één punt boven de degradatiestreep. 

Artikel gaat verder onder video

In Nantes heeft Castelletto nog een contract tot aan de zomer van 2026, maar Feyenoord en Besiktas hebben al een bod uitgebracht, meldt Footmercato. Maar de Turkse club lijkt de verdediger nog niet deze zomer te willen overnemen. 

De verdediger, die ook actief was op het WK tegen Zwitserland en Servië, moet rond de vijf miljoen euro gaan opleveren voor Nantes. Met Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Gernot Trauner heeft Feyenoord nog wat verdedigers achter de hand, maar de twee eerstgenoemden staan in de interesse van buitenlandse clubs. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is nr 10 al waar we een bod op doen . Kijken wat er uiteindelijk van waar is

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat je met meer geld al niet kan doen. Ik gun Feyenoord na al die slappe jaren veel succes en Feyenoord maakt de top van de ED spannender. Ook PSV is goed bezig. Voor Ajax zal het nog 1 moeilijk seizoen worden en dan komt Ajax weer aan de top.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er is op zerrouki na nog geen grote aankoop . 100 geruchten dat wel ja . Maar dat is elk jaar . Geld of geen geld

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen