'Het is alsof Schreuder elke week een pijltje gooide om de opstelling te bepalen'

22 juni 2023, 09:00   Bijgewerkt: 21 juni 2023, 11:21
Foto: © ProShots

Alfred Schreuder heeft in zijn periode als hoofdtrainer van Ajax weinig potten kunnen breken. In de speciale FCUpdate Podcast, over het seizoen van Ajax, bespreken drie redacteuren het rampseizoen van hun favoriete club. "Het leek wel alsof Alfred Schreuder elke week een pijltje gooide om de opstelling te bepalen."

De hele podcast, ruim één uur over het seizoen van de Amsterdammers, is hieronder te beluisteren. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Leuk zo'n podcast van nobody's. We weten allemaal dat schreuder en ajax geen klik was . Maar om hem zo neer te zetten . Beetje jammer . Fc update is de laatste tijd flink bezig om deze site te verpesten

Neutraal
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

ik dacht exact hetzelfde

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Je hebt op deze site een overdaad aan reclame waarbij ook nog tot gokken aangemoedigd wordt en als klap op de vuurpijl worden de artikelen ingekort omdat je hun podcast daarvoor moet beluisteren. Het niveau van deze site wordt steeds minder op deze manier. Mogelijk dat mijn reactie hierop verwijderd wordt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen