Jermain Defoe in shock om suggestie van Jill Scott over opstelling Engeland

17 juni 2023, 23:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Een suggestie van Jill Scott na afloop van het EK-kwalificatieduel van Engeland met Malta (0-4 overwinning) heeft tot verbijstering geleid bij collega-analist Jermain Defoe. Scottt pleit voor de wedstrijd van maandag tegen Noord-Macedonië voor een formatie met Phil Foden en Trent Alexander-Arnold als nummers tien, hetgeen tot een shockreactie leidde bij Defoe.

Engeland boekte vrijdagavond een eenvoudig 0-4 overwinning op Malta. Alexander-Arnold was als middenvelder een van de uitblinkers. Hij speelde niet als rechtsback, zoals doorgaans bij zijn club Liverpool, maar verrassend op het middenveld. Samen met Jordan Henderson en Declan Rice vormde Alexander-Arnold het middenveld van de Engelsen.

Artikel gaat verder onder video

Alexander-Arnold speelde een verdienstelijke wedstrijd rechts op het middenveld en wist zelfs te scoren. Scott, oud-speelster van Sunderland, Everton, Manchester City, Aston Villa en de nationale ploeg van Engeland en tegenwoordig analist bij de Engelse televisie, vindt dat het experiment van bondscoach Gareth Southgate goed uitpakte. Zij ziet Alexander-Arnold aanstaande maandag tegen Noord-Macedonië graag weer op het middenveld spelen. 

“Ik zou Foden dan ook graag zien spelen. Ik ben groot fan van Foden. Ik zie het al helemaal voor me: Trent en Foden samen als nummers tien”, aldus Scott. Haar suggestie leidde vrijwel onmiddellijk tot een verbaasde blik op het gezicht van Defoe. De geschokte reactie van de oud-spits van onder andere Tottenham Hotspur ging na de wedstrijd viraal op social media.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen