Nieuw thuisshirt PSV lijkt uitgelekt: 'Dit zou echt een schande zijn'

5 juni 2023, 10:50
Foto: © ProShots

Op Twitter gaat een foto rond van het mogelijke nieuwe thuisshirt van PSV. De meningen over het gelekte tenue zijn verdeeld: er klinkt zowel lof als kritiek. De Eindhovenaren bestaan volgend jaar 110 jaar en daarom lijkt er een jubileumshirt te komen. 

Zie hier de reacties: 

Reacties

KingCrimson
Link gekopieerd!
avatar

Bij Ajax idem dito en nu hier ook. Wie verzint dit in Godsnaam? Ik stel me wat van die jonge juppen voor die feitelijk geen enkele binding met een club hebben en vooral nul komma nul gevoel voor historie en traditie. Schandalig!

Аззурри
Link gekopieerd!
avatar

Puma, zoals elke kledingsponsor komt met een paar concepten en het bestuur pikt er 1 uit. In dit geval is het dit shirt geworden. Trouwens, PSV heeft in de jaren 80 volledig in een rood tenue gespeeld dus schandalig is het niet.

Folcwijn
Link gekopieerd!
avatar

AZ-Eindhoven 😖

Lekker bezig
Link gekopieerd!
avatar

Marco Borsato would be proud.

Koempel
Link gekopieerd!
avatar

Het heeft wel wat dit shirt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen