Salt Bae vestigt aandacht vlak voor Champions League-finale wéér op zich

10 juni 2023, 20:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Nusret Gökçe, beter bekend onder zijn bijnaam Salt Bae, weet zaterdagavond voorafgaand aan de Champions League-finale tussen Manchester City en Internazionale de aandacht op zich gevestigd. De wereldberoemde chef-kok en ondernemer is als VIP te gast in het Atatürk Olympic Stadium.

Gökçe werd in december wereldnieuws tijdens de WK-finale tussen Argentinië en Frankrijk. Nadat Argentinië de finale won, bestormde hij het veld om samen met de spelers de wereldtitel te vieren. Gökçe vloog spelers in de armen, poseerde naast hen, beet in een medaille en hield zelfs de WK-beker vast.
 
De FIFA strafte Gökçe vervolgens voor zijn beschamende gedrag, door hem uit te sluiten van de komende grote voetbaltoernooien van de FIFA. De publieke verontwaardiging was groot, maar de UEFA heeft vanavond besloten om Gökçe, nota bene als VIP, gewoon welkom te heten voor de Champions League-finale. 

Gökçe is overigens niet de enige prominente Turk die vanavond aanwezig is bij de Champions League-finale: ook president Recep Tayyip Erdogan nam vlak voor de aftrap plaats op het VIP-dek. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen