Youri Tielemans maakt zéér verrassende transfer; Oxlade-Chamberlain volgt snel

10 juni 2023, 20:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Youri Tielemans heeft zaterdag zijn transfer naar Aston Villa afgerond. De Belgische middenvelder komt transfervrij over van Leicester City, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de Premier League. Tielemans krijgt bij Aston Villa naar alle waarschijnlijkheid gezelschap van Alex Oxlade-Chamberlain, die eveneens transfervrij ingelijfd zal worden.

De transfer van Tielemans naar Aston Villa mag gerust verrassend genoemd te worden en komt vrijwel uit het niets. De 26-jarige middenvelder werd enige tijd geleden ook gelinkt aan bijvoorbeeld Arsenal, maar moet zich nu tevredenstellen met een transfer naar de Engelse middenmoot. Aston Villa eindigde afgelopen seizoen als zevende in de Premier League en zal volgend jaar zodoende actief zijn in de Conference League. Tielemans heeft voor vier seizoenen getekend bij Aston Villa.

Artikel gaat verder onder video

Volgens talkSPORT zal Tielemans bij Aston Villa gezelschap krijgen van Oxlade-Chamberlain. De 29-jarige aanvallende middenvelder is bij Liverpool in het bezit van een aflopend contract en zal zich zodoende ook transfervrij bij de selectie van manager Unai Emery voegen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen