'Zestig miljoen is onrealistisch voor Timber na zo'n seizoen'

23 juni 2023, 15:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Pro Shots / Stanley Gontha

Het lijkt erop dat Jurriën Timber zijn laatste wedstrijd voor Ajax heeft gespeeld. Arsenal probeert de 22-jarige verdediger in te lijven, terwijl Bayern München eveneens geïnteresseerd is. Ajax zou de vraagprijs voor Timber hebben vastgesteld op zo'n 60 miljoen euro. Dat is een krankzinnige prijs, vertelt hoofdredacteur Dominic Mostert in de FCUpdate Podcast.

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En dat is precies wat er de afgelopen jaren gebeurt op de transfermarkt. Ik acht de kans heel groot dat Timber voor een twijfelachtig hoog bedrag vertrekt. Clubs kijken ook niet alleen naar het laatste seizoen van een speler, maar verzamelen informatie over langere tijd.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Fc update moet gewoon stoppen met een podcast vol met nobodies . We hebben al teveel media die denken het te weten . Dit terwijl er niemand iets echt zeker weet, en zeker de echte bedragen niet . Clubs ,spelers etc gaan hun heus niet bellen van dit is het jongens publiceer maar . Al deze geruchten /halve of flinterdunne waarheden, in de hoop om eens goed te zitten . Waar ze dan jaren op teren . Al deze watchers ,podcast analisten ,journalisten etcetc zijn wannabee johan derksen . Allemaal in de hoop om uiteindelijk op tv een eigen show te hebben . Maakt niet uit ten koste van wat

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen