'Feyenoord en Rangers akkoord: Danilo maakt transfer'

25 juli 2023, 15:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord neemt volgens het Algemeen Dagblad definitief afscheid van spits Danilo. De club is volgens de krant akkoord met het laatste voorstel van het Schotse Rangers FC. De Rotterdammers ontvangen naar verluidt zes miljoen euro voor de Braziliaanse aanvaller.

Danilo gaat bij de topclub uit Glasgow een contract voor vijf seizoenen tekenen. Hij gaat naar verluidt ook een stuk meer verdienen dan in De Kuip. Het is de verwachting dat Danilo deze week naar Schotland vliegt om zijn transfer af te ronden. Daar komt hij twee oude bekende uit de Eredivisie tegen. Cyriel Dessers en Sam Lammers maakten namelijk ook de stap naar Rangers.

Artikel gaat verder onder video

De 24-jarige spits trekt de deur in Rotterdam-Zuid dus na een seizoen al achter zich dicht. Nadat hij een jaar geleden transfervrij overkwam van Ajax begon Danilo nog als basisspeler. Uiteindelijk verloor hij de strijd voor de spitspositie aan Santiago Giménez. Danilo kwam toch tot 48 optredens voor Feyenoord. Daarin was hij in totaal goed voor veertien doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Veell succes . Leuke spits maar niet voor de basis .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Succes tkx voor de inzet afgelopen jaar het beste!

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat deze speler weg gaat kan ik me indenken daar hij toch 2e viool speelt maar de manier van hoe vind ik schandalig. Feyenoord heeft een wel hele erge grote mond van voor zoveel mag hij weg anders blijft hij. Een derde bod van 6 miljoen werd afgewezen en werd gesteld moeten er enkele bij en nu komt er een 4e bod wat gelijk is en nu mag hij wel weg omdat meneer Slot graag Boadu wil hebben zijn Oud AZ speler. Dit gaat dan weer ten koste van ons Japans pareltje waar men zogenaamd achteraan zit. Feyenoord horende zitten ze overal achteraan maar vissen ze overal achter het net.

LvdL
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gaat hoogstwaarschijnlijk ook nog over doorverkooppercentages. Als het eerst een kale 6 miljoen was en daarna met 25% DVK dan kan het al snel oplopen tot eeen 8 a 10 miljoen per jaar afhankelijk van zijn prestaties en ik denk dat Danilo een interessantere spits is met meer upside dan Lammers en Dessers

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je moet niet te veel bezig zijn met bedragen joh . En namen ook niet De helft klopt niet wat de media lult .

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dessers en Lammers zijn er ook al als spitsen neem ik aan. Dan wordt Danilo daar dus 3e,2e of toch 1e spits. Rare jongens die Schotten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen