Feyenoord heeft troef in handen om Stengs voor neus Antwerp weg te kapen

24 juli 2023, 07:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord heeft Calvin Stengs op het oog als aanvallende versterking, zo bevestigt De Telegraaf in de nacht van zondag op maandag. De Rotterdammers hopen de 24-jarige aanvaller van OGC Nice voor de neus van Antwerp weg te kapen. Daarvoor heeft de kampioen van de Eredivisie een troef in handen.

Om Stengs los te weken bij Nice, zal Feyenoord (minimaal) hetzelfde moeten bieden als Antwerp: bijna zeven miljoen euro, inclusief bonussen. Bovengenoemde krant schrijft dat de Rotterdamse club in de strijd kan gooien dat de aanvaller in De Kuip met Arne Slot een trainer zou krijgen die hem goed kent en wiens speelstijl hij altijd heeft als zeer prettig heeft gevonden.

Artikel gaat verder onder video

Feyenoord zou de komst van Stengs kunnen bekostigen met de inkomsten van het vertrek van Danilo. De Braziliaanse spits is dicht bij een transfer naar Rangers. De Schotse club bracht zondag een bod uit dat dicht in de buurt van zeven miljoen euro komt. Danilo kan bij Rangers zijn salaris meer dan verdubbelen, wat voor hem een reden is om te vertrekken.


Stengs maakte in de zomer van 2021 de overstap van AZ naar OGC Nice en werd het afgelopen seizoen verhuurd aan het Antwerp van technisch directeur Marc Overmars en trainer Mark van Bommel. De Belgische formatie legde zondag beslag op de Supercup door na strafschoppen KV Mechelen te verslaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Stengs, tja niet zo van gecharmeerd. Ik vind dat hij te weinig scorend vermogen heeft, bij zowel Nice als Antwerp heeft hij te weinig doelpunten gemaakt voor een aanvaller.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen