'Feyenoord klopt voor transfer aan bij Liverpool: hoog prijskaartje en stevige concurrentie'

4 juli 2023, 11:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord heeft verdediger Nathaniel Phillips van Liverpool op de radar staan. Volgens het doorgaans betrouwbare The Athletic staat de 26-jarige achterhoedespeler op de nominatie om de achterhoede van de Rotterdammers te versterken. Daarbij heeft het in elk geval wel concurrentie van het onlangs gedegradeerde Leeds United.

Volgens het Engelse medium heeft Feyenoord belangstelling en zou Phillips zelf ook wel oren hebben naar een overgang naar De Kuip. Hij wil bij voorkeur niet verhuurd, maar verkocht worden. Daarbij wordt wel een forse vraagprijs genoemd: Liverpool heeft op de verdediger een prijskaartje van zo’n 10 miljoen pond (bijna twaalf miljoen euro) geplakt.

Artikel gaat verder onder video

Of Feyenoord zo’n hoog bedrag op tafel wil en kan leggen, is onbekend. Phillips is weliswaar een speler met ervaring op het hoogste niveau, maar voor Bournemouth (18 duels) en VfB Stuttgart (22 duels) groeide hij tijdens uitleenbeurten ook nooit tot een absolute basiskracht. Leeds United maakte de interesse voor Phillips, wiens contract tot 2025 doorloopt, afgelopen week ook bekend.

Phillips stond vorig jaar in de belangstelling van Benfica, dat hem destijds net als Bournemouth, Burnley en Southampton graag wilde huren. Door wat personele problemen achterin liet Liverpool hem uiteindelijk niet gaan. In januari was er voor Galatasaray dezelfde boodschap, al kwam Phillips uiteindelijk tot slechts twee officiële optredens afgelopen seizoen in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nieuwe dag nieuwe naam . Deze speler is te duur en te slecht

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat Feyenoord er van droomt Zulke spelers voor 11.50 miljoen Kunnen ze niet betalen

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jij denkt te veel en je weet niet of feyenoord dat op kan brengen.Er komt ook genoeg binnen dus kan er ook meer betaald worden.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ten 1e is het een van de duizenden geruchten/natte vingerwerk van de media . Verder ben ik naast feyenoorder ook liverpoolfan . En geloof me van deze jongen droomt feyenoord niet

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk te veel Feyenoord heeft nooit geld gehad voor spelers boven de 10 miljoen Ik weet het wel zeker Dat het te ver boven Feyenoord budget ligt Eerst een paar jaar champignons spelen Dan kunnen ze wat

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen