Ivanusec heeft slechts vijf minuten nodig: wonderschoon doelpunt voor Dinamo Zagreb

29 juli 2023, 21:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Luka Ivanusec heeft zich zaterdag nog maar eens laten gelden voor Dinamo Zagreb. De door Feyenoord begeerde aanvaller opende op bezoek bij Istra 1961 de score met een prachtig schot in de kruising.

De wedstrijd begon om 21.00 uur en al na vijf minuten sloeg Ivanusec toe. De buitenspeler ontving de bal van Mahir Emreli en plaatste het leer van buiten het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Het was zijn eerste doelpunt van het competitieseizoen. Overigens zorgde het nieuws over de basisplek van Ivanusec voor wat onrust bij supporters van Feyenoord.

Bekijk onze video over Ivanusec op YouTube. "Op dat punt is hij vergelijkbaar met Hakim Ziyech."

Ivanusec liet zich dinsdagavond ook al zien in de tweede voorronde van de Champions League. Met zijn club Dinamo nam hij het in eigen huis op tegen FC Astana. Het doelwit van Feyenoord was met drie doelpunten enorm belangrijk tijdens de 4-0 overwinning. De return in Astana lijkt dus slechts een formaliteit. Feyenoord is als kampioen van Nederland al zeker van de groepsfase van de Champions League.

In de FCUpdate Podcast wordt de interesse van Feyenoord in Luka Ivanusec besproken (vanaf minuut 9.40). Bekijk de uitzending hieronder via Spotify of op YouTube.