Lionel Messi is los: twee treffers bij basisdebuut voor Inter Miami

26 juli 2023, 08:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Lionel Messi is los. De Argentijnse dribbelaar maakte dinsdag zijn basisdebuut voor zijn nieuwe club Inter Miami en scoorde direct twee keer voor de Amerikanen.

Nadat de 35-jarige wereldkampioen bij zijn debuut tegen Cruz Azul al met een magistrale vrije trap voor een 2-1 zege had gezorgd, mocht hij dinsdag vanaf de aftrap meedoen tegen Atlanta. Beide wedstrijden vinden plaats in het kader van de Leagues Cup, een bekertoernooi voor clubs uit zowel de Verenigde Staten als Mexico.

Halverwege de eerste helft van het treffen in Miami had Messi er al twee inleggen. Bij zijn eerste treffer na acht minuten spelen schoot hij een rebound binnen nadat hij zelf in eerste instantie de paal had geraakt. Na 22 minuten verdubbelde hij vervolgens de voorsprong door een voorzet van teamgenoot Robert Taylor gemakkelijk binnen te prikken. Diezelfde Taylor zorgde met nog twee treffers (waarvan de tweede op aangeven van Messi) voor een de ruime 4-0 eindstand.

Artikel gaat verder onder video

Aan de kant van Inter Miami had ook Sergio Busquets een basisplaats. Messi's andere voormalig Barcelona-collega Jordi Alba zat nog niet bij de wedstrijdselectie. Tegenstander Atlanta United trad aan met voormalig Eredivisie-topscorer Giorgos Giakoumakis, die eerder dit jaar overkwam van het Schotse Celtic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen