Messi maakt waanzinnig doelpunt in 94ste minuut van debuutwedstrijd

22 juli 2023, 07:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lionel Messi heeft Inter Miami een overwinning bezorgd in zijn eerste wedstrijd voor de club. De aanvaller viel tegen Cruz Azul in de 54ste minuut in en maakte in de 94ste minuut de 2-1 uit een feilloze vrije trap. Daardoor begon Inter Miami met een overwinning aan de groepsfase van de Leagues Cup, een bekertoernooi waar clubs uit Mexico en de Verenigde Staten aan deelnemen.

Zowel Messi als Sergio Busquets begon op de bank. Ze kwamen allebei negen minuten na de pauze binnen de lijnen, toen Inter Miami met 1-0 aan de leiding ging dankzij een doelpunt van Robert Taylor. In de 65ste minuut zorgde Uriel Antuna voor de gelijkmaker, waarna Messi zijn klasse bewees met een geplaatste vrije trap in de vierde minuut van de blessuretijd.