Manchester United-supporters reageren massaal op nieuws over Dusan Tadic

15 juli 2023, 09:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het nieuws over het vertrek van Dusan Tadic bij Ajax is ook aangekomen bij supporters van Manchester United. Veel fans van the Red Devils speculeren - en hopen - dat trainer Erik ten Hag een lijntje gaat uitgooien naar de spits met wie hij succesvol samenwerkte in Amsterdam. Tadic lijkt echter al te hebben gekozen voor Fenerbahçe.

Tadic speelde vier jaar onder Ten Hag bij Ajax en had een belangrijk aandeel in de succesvolle Champions League-campagne van 2018/19. De 34-jarige Serviër heeft ervaring in de Premier League, want hij speelde tussen 2014 en 2018 in totaal 134 competitiewedstrijden voor Southampton.

Artikel gaat verder onder video

Manchester United hoopt zich deze zomer te versterken met een spits. Rasmus Højlund van Atalanta wordt vaak genoemd, al hangt een fors prijskaartje om zijn nek. Ook het huren van João Félix (Atlético Madrid) zou een optie zijn. Tadic is transfervrij na zijn vertrek bij Ajax en is op weg naar Fenerbahçe.

Zou Dusan Tadic een goede versterking zijn voor Manchester United?

Laden...
6273 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Unitedfans houden denk ik niet van een titel

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hahaha. Tadic speelde in Engeland jaren rechterrijtje en daarvoor laag niveau twente en groningen. En nu opeens gewild bij Man U? Het wordt bikkelen aan de Bosporus. Zelfs de zandbak, japan en china reageren niet🤣🤣🤣

Fré Dankaart
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom maakt iedereen zich druk over Tadic terwijl niemand het heeft over de toekomst van Ajax. Persoonlijk vind ik , dat hij zijn contract moet uitzitten, maar dat geld ook voor velen anderen. Voetbal wordt of is zelfs kapot gemaakt door de gigantisch hoge transfersommen. Dit gaat een keer helemaal fout aflopen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen