Oud-Ajacieden Younes en Wöber aan vooravond nieuw avontuur

27 juli 2023, 16:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Twee voormalig Ajacieden lijken deze donderdag op weg naar een nieuw avontuur. Zowel Amin Younes (29) als

€17M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/maximilian-wober">Maximilian Wöber (25) staan voor een transfer. Buitenspeler Younes, die in Nederland ook voor FC Utrecht uitkwam, kondigt zijn vertrek bij het Saudische Al-Ettifaq van trainer Steven Gerrad aan. Wöber lijkt op zijn beurt van de Oostenrijkse naar de Duitse Bundesliga te gaan verkassen.

Younes
Het Saudische avontuur van Amin Younes komt na anderhalf jaar ten einde. De achtvoudig Duits international (twee doelpunten) stond sinds de winter van 2022 onder contract bij Al-Ettifaq, dat hem destijds transfervrij overnam van het Italiaanse Napoli. Afgelopen zomer maakte hij op huurbasis de overstap naar FC Utrecht, waar hij vooral in het nieuws kwam vanwege de aanvaring met trainer Henk Fraser, die laatstgenoemde uiteindelijk zijn baan zou kosten. Younes laat weten dat hij voorlopig terugkeert naar zijn vaderland, waar hij zich vanuit zijn huis in Düsseldorf gaat richten op een nieuw avontuur. Met zijn vertrek loopt Younes nét de komst van Jordan Henderson mis. De voormalig aanvoerder van Liverpool werd juist deze donderdag aangekondigd als nieuwste aanwinst van zijn voormalig ploeggenoot Gerrard.

Wöber
Ondertussen lijkt Maximilian Wöber al wél te weten waar hij volgend seizoen actief zal zijn. De centrale verdediger staat volgens Sky Sport-verslaggever Florian Plettenberg opnieuw voor een tijdelijk vertrek bij Red Bull Salzburg, dat hem afgelopen half jaar al stalde bij Premier League-degradant Leeds United. De volgende bestemming ligt in Duitsland: volgens Plettenberg gaat Wöber op huurbasis voor Borussia Mönchengladbach spelen. Die Fohlen maken een huursom van rond de 500 duizend euro over om hem een jaar te huren, zijn verbintenis zal geen optie tot koop bevatten volgens de journalist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen