Ajax gaat vol voor Spertsyan: nieuw miljoenenbod in aantocht

1 augustus 2023, 19:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax werkt aan een verbeterd bod op FC Krasnodar-ster Eduard Spertsyan, zo meldt het Russische Metaratings. Het eerste bod van 8,5 miljoen plus 2 miljoen euro, én tien procent doorverkooppercentage, bleek niet toereikend. Zodoende gaat directeur voetbalzaken Sven Mislintat een nieuwe poging wagen.

Ajax werkt al enige tijd aan de komst van Spertsyan, maar de transfer heeft de nodige voeten in de aarde. Vanuit verschillende hoeken is de club bekritiseerd voor de poging om zaken te doen met een club uit Rusland. De raad van commissarissen, met kopstukken als als Pier Eringa, Jan van Halst en Annette Mosman, staat echter toe dat Ajax de 23-jarige middenvelder probeert aan te trekken.

Artikel gaat verder onder video

Spertsyan, geboren in Rusland en international van Armenië, heeft een contract tot medio 2026 bij Krasnodar. Volgens het algoritme van FootballTransfers vertegenwoordigt hij een transferwaarde van 10,6 miljoen euro. Dat is, inclusief de bonussen, nagenoeg gelijk aan het eerste bod van Ajax. De verwachting is dat de Amsterdammers nu met een beter bod zullen komen.

Overigens heeft directeur Mislintat zich tegenover De Telegraaf uitgelaten over de kritiek op de mogelijke transfer. Hij zei dat er veel verschillende zienswijzen zijn en dat het onmogelijk is om een besluit te nemen waar iedereen achter staat. "Naar mijn mening is dat op dit moment een oververhitte discussie. Ik zeg niet dat de discussie onterecht is, maar niemand kan nu precies zeggen of je zaken kunt doen met Krasnodar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

janlanges25
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

wat is nou waar komt hij nu wel of niet die bal kunstenaar uit rusland kan mij dat iemand vertellen

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die vuile hypocriete Nederlanders moeten een toontje lager zingen. Zijn mede verantwoordelijk voor de oorlog in Oekraïne sinds 2014 de coup plaatsvond. Maar buiten dat, waarom mogen Russische sporters nergens aan mee doen. Zijn het allemaal misdadigers. Spertsyan is niet een een Rus ondanks dat hij daar geboren is, maar een Ameniër. Ik ben blij dat ik niet meer tussen die NSB'ers in NL woon.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En wij zullen jou niet missen!

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Fc update moet nu toch echt ophouden Dat de top van ajax bestaat uit Pier Eringa, Jan van Halst en Annette Mosman 😝😝😝 Annette pensioenfonds j v hals puinzooi achter gelaten fc Twente pier eringa politie gezeten den haag moet niet gekker worden Dat is de top van ajax 🤔😝 peter gilles ook dan maar in top doen bij ajax

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Peter Gillis is tenminste een zwaargewicht, kun je van de rest niet zeggen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen