Ajax moet serieus vrezen: 'Gerónimo Rulli bovenaan lijstje Bayern München, andere optie is slechts kandidaat'

9 augustus 2023, 11:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Florian Plettenberg, de man die afgelopen maandag naar buiten bracht dat Gerónimo Rulli op het lijstje staat van Bayern München, is met een update gekomen. De journalist van Sky Deutschland deelde woensdag informatie die voor Ajax mogelijk niet hoopvol is. Plettenberg meldt namelijk dat de Argentijn bovenaan het lijstje van Der Rekordmeister staat.

Maandagavond werd nog gemeld dat Sevilla-keeper Yassine Bounou eveneens stond voor een stap naar Beieren, maar hij is ‘slechts’ een kandidaat. Rulli staat daarentegen bovenaan het lijstje. Datzelfde geldt voor Chelsea-keeper Kepa Arrizabalaga. Hij is naar verluidt ook een kanshebber om de opvolger te worden van Yann Sommer.

Artikel gaat verder onder video

Sommer fungeerde als tweede keus achter Manuel Neuer. De ervaren doelman was in de tweede seizoenshelft echter langdurig uitgeschakeld, waardoor de Zwitser nog tot 25 officiële optredens kwam bij de Bundesliga-kampioen. Sommer vertrok recent naar Internazionale, waardoor Ajax-goalie Rull in beeld kwam om hem te vervangen.

Christian Falk van BILD bevestigde via zijn Twitter dat de 31-jarige Argentijn inderdaad op het lijstje staat van Bayern. Het gaat deze zomer sowieso veel over de toekomst van Rulli. De doelman zou zich niet op zijn gemak voelen in Amsterdam, waarna er gespeculeerd werd over een terugkeer naar Villarreal. Dat zou een snel afscheid betekenen, want de keeper kwam pas deze winter naar de Johan Cruijff Arena.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooie laten gaan voor een goede prijs

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van mij mag hij ook wel weg. Waarom heeft Ajax geen keuze gemaakt om met Gorter door te gaan ? Na mijn weten stond hij op het punt om echt door te breken, net zoals v/d Sar. Wie zou Ajax nu echt moeten halen als topkeeper ? ? ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen