Arne Slot geeft toestemming voor transfer, maar buitenlandse deal valt in het water

27 augustus 2023, 22:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Patrik Wålemark lijkt niet terug te keren bij BK Häcken. Kort nadat 1908.nl melding maakte van de interesse van BK Häcken, meldt de website dat de Zweedse club de aanvaller van Feyenoord niet kan betalen.

BK Häcken had concrete interesse in de buitenspeler, die bij Feyenoord weinig perspectief heeft op speeltijd. Hij zou van zijn club toestemming hebben gekregen om een tijdelijke transfer te maken. Maar toch lijkt Häcken vanwege het prijskaartje niet de nieuwe werkgever te worden van Wålemark. Opvallend, want hij zou volgens een tipgever van 1908.nl zondagavond zelfs vanaf Schiphol naar Zweden zijn gevlogen om zijn transfer af te ronden.

Artikel gaat verder onder video

Wålemark zou ook gevolgd worden door sc Heerenveen, Vitesse en andere clubs uit de Eredivisie. Tussen 2020 en 2022 speelde hij al voor BK Häcken, de huidige nummer twee van de Allsvenskan.

Wålemark was namens BK Häcken goed voor 54 officiële wedstrijden, waarin hij 12 keer scoorde en 13 assists gaf. Namens Feyenoord speelde hij 36 wedstrijden, waarin hij goed was voor 3 goals en 3 assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Arne Slot geeft toestemming voor transfer, wat is dit voor een kop boven aan een stuk. Is meneer ook al TD en beslist die ook al wie wel en niet weg mogen. Die man heeft wel veel bevoegdheid gekregen zeg.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen