Chelsea heeft peperdure Moisés Caicedo binnen; middenvelder tekent contract voor liefst acht jaar

14 augustus 2023, 19:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Chelsea en Brighton & Hove Albion zijn akkoord over een transfer van Moisés Caicedo. De verdedigende middenvelder maakt voor een duizelingwekkend bedrag van 115 miljoen euro de overstap naar The Blues. De transfer is maandagavond bevestigd door de betrokken partijen. .

Caicedo heeft een contract getekend tot de zomer van 2031, en heeft een optie om daar nog een jaartje aan vast te plakken. Daarnaast heeft Brighton een doorverkoopclausule op de middenvelder. De 21-jarige middenvelder speelde afgelopen zijn 37 wedstrijden in de Premier League namens The Seagulls.

Artikel gaat verder onder video

Aanvankelijk leek het erop dat Caicedo voor een bedrag van 127 miljoen euro zou verkassen, maar dat ging niet door. Dit komt omdat de Ecuadoraan in mei al een persoonlijk akkoord zou hebben gegeven aan de club uit Londen, en zich dus aan zijn woord gaat houden.

"Ik ben heel blij om bij Chelsea te tekenen", zegt Caicedo op de website van zijn nieuwe club. "Ik heb veel zin om aan de slag te gaan bij deze grote club. Ik hoefde niet twee keer na te denken toen Chelsea belde, ik wist dat ik hierheen wilde. Dit is een droom die uitkomt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is het een hoop geld, jazeker. Ga er met een voetbalbril naar kijken en het is de normaalste zaak van de wereld.

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

8 jaar? Dacht dat 5 jaar het maximale was wat mag.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen