Feyenoord gaat luxeprobleem oplossen met deal van zeven miljoen euro

12 augustus 2023, 08:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De wegen van Marcus Pedersen en Feyenoord lijken spoedig te scheiden, zo meldt het Algemeen Dagblad. Het is de verwachting dat de Rotterdamse club komende week een akkoord bereikt met Torino over de transfer van de 23-jarige rechtervleugelverdediger.

Feyenoord en Torino onderhandelen al een tijdje over Pedersen, die eerder deze zomer ook nadrukkelijk in verband werd gebracht met een transfer naar VfL Wolfsburg. De onderhandelingen gaan nu de goede kant. De Noorse back moet Feyenoord zo'n zeven miljoen euro opleveren.

Artikel gaat verder onder video

YouTube: Voorspelling: dit wordt de kampioen van de Eredivisie!

Pedersen maakte in de zomer van 2021 voor twee miljoen euro de overstap van Molde FK naar Feyenoord. Hoewel de rechtsback de afgelopen twee seizoenen liefst 88 wedstrijden speelde, staan de Rotterdammers niet helemaal onwelwillend tegenover een verkoop.

Dat heeft mede te maken met het feit dat Bart Nieuwkoop deze week in Rotterdam neerstreek. Feyenoord speelde met de komst van de 27-jarige Nieuwkoop in op het vertrek van Lutsharel Geertruida, die hard op weg leek naar RB Leipzig. Tegen alle verwachtingen in klapte de deal echter op het laatste moment. Arne Slot kampt daardoor plots met een luxeprobleem, dat met een verkoop van Pedersen kan worden opgelost.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Pedersen is nog altijd meer bruikbaar voor Feijenoord dan Rensch voor Ajax.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Beetje jammer als het zo is Ik vond hem verdedigend best okay en die gast blijft maar gaan. Zijn mindere kant is aanvallend ,maar nog best jong dus dat kan ontwikkelen nog Aan de andere kant is nieuwkoop ongeveer dezelfde soort back qua loopvermogen /opkomen maar heeft toch meer ervaring . Dus een beetje gemengde gedachtes

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen