Kenneth Perez ziet 'gangmaker van Feyenoord' plots compleet door het ijs zakken

7 augustus 2023, 21:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Kenneth Perez was tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal tussen PSV en Feyenoord (0-1) bepaald niet onder de indruk van Mats Wieffer. De analist van ESPN toonde zich meteen na de wedstrijd al kritisch en herhaalt zijn scepsis maandagavond bij Voetbalpraat.

"De gangmaker van vorig jaar, Mats Wieffer, was zó slecht vrijdag. Dat was echt gek om naar te kijken. Het moet ook nog goed vallen met Zerrouki en Stengs in de ploeg", stelt Perez. Volgens de analist had PSV het beter voor elkaar op het middenveld; de middenvelders van PSV konden beter overweg met de kleine ruimtes, zag hij.

Artikel gaat verder onder video

Tafelgenoot Arno Vermeulen licht Olivier Boscagli bij PSV uit in positieve zin. "PSV heeft hem niet gekocht, maar hij is wel terug: Boscagli. Dat is echt een heel goede verdediger, die ook goed kan voetballen. Hij is heel compleet. Als hij fit blijft, staat hij er het hele jaar en heb je een betere verdediging staan. Ik denk dat PSV zich daarmee verrijkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wieffer speelde idd niet goed. Maar hoe snel switch de media en al de kenners weer na 1 wedstrijd . Prima zet de druk maar op psv

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kenneth Perez hoeft niet onder de indruk te zijn van Wieffer over die ene wedstrijd. Wij zijn al jaren niet onder de indruk van die snertcommentaren van een ooit eens nep voetballer. Dat die man zijn mond maar eens houdt met zijn altijd negatief commentaar en hij moet oppassen dat hij zijn lippen niet verslikt daardoor. Waardeloze vent Anti Feyenoord man. Wordt tijd dat ze hem van de buis donderen met zijn arrogante manier van commentaar geven.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen