Ludogorets - Ajax live op tv: niet op RTL7, maar wel op deze zender

31 augustus 2023, 13:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax hoopt donderdagavond de klus te klaren tegen Ludogorets en zich te kwalificeren voor de groepsfase van de Europa League. De wedstrijd begint om 20.00 uur in de Johan Cruijff ArenA. Op welke tv-zender is het duel te zien?

Ajax – Ludogorets op tv

De wedstrijd tussen Ajax en Ludogorets begint om 20.00 uur en is donderdagavond alleen te volgen op Ziggo Sport. Ziggo-abonnees vinden de zender op kanaal 14 en 401; KPN-klanten moeten schakelen naar kanaal 233. De voorbeschouwing begint om 19.15 uur. De uitwedstrijd in Bulgarije werd ook nog uitgezonden door RTL7, maar dat is nu niet het geval.

Artikel gaat verder onder video

FCUpdate houdt tijdens de wedstrijd bovendien een liveblog bij over de ontwikkelingen. Ajax won in Bulgarije met 1-4 en heeft daardoor uitstekende papieren om de groepfase van de Europa League te bereiken.

Vermoedelijke opstelling Ajax

Carlos Forbs wordt donderdagavond de vervanger van Mohammed Kudus bij Ajax, zo voorspelt het Algemeen Dagblad. Verder ziet de vermoedelijke opstelling er hetzelfde uit als vorige week, toen Ajax al een voorschot nam op het bereiken van de groepsfase van de Europa League. Dat betekent dat een basisplek wordt verwacht voor Steven Berghuis, die woensdag niet meetrainde vanwege ziekte.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Gorter; Rensch, Medic, Hato, Wijndal; Tahirovic, Berghuis, Taylor; Forbs, Brobbey, Bergwijn

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen