'Fors bod van Ajax op Josip Sutalo afgewezen; vraagprijs ligt hoger'

3 augustus 2023, 20:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Een nieuw bod van Ajax op Josip Sutalo is afgewezen door Dinamo Zagreb, meldt de Kroatische journalist Izak Ante Susic. Directeur voetbalzaken Sven Mislintat zou zich hebben gemeld met een bod van 'meer dan 20 miljoen euro', maar Dinamo zet in op 25 à 30 miljoen. Eerder op de donderdag meldde Tuttomercatoweb al dat het bod van Ajax 19 miljoen euro bedroeg, plus 4 miljoen aan mogelijke bonussen.

YouTube: 'Met deze spelers wil Ajax zich versterken! 👀'

Er doken donderdag foto's op van Mislintat bij Stadion Maksimir van Dinamo Zagreb. Hij zou een gesprek van 2,5 uur hebben gevoerd met vertegenwoordigers van de Kroatische topclub. Mislintat zou hebben laten weten dat Ajax bereid is om een bedrag van 19 plus 4 miljoen euro te betalen voor Sutalo. Naar nu blijkt is dat niet genoeg om de Kroatische topclub tevreden te stellen. Ajax zou eerder al biedingen hebben gedaan van 12 en 15 miljoen euro.

Artikel gaat verder onder video

De 23-jarige Sutalo is afkomstig uit de jeugdopleiding van Dinamo en speelde 85 officiële wedstrijden voor de club. In het seizoen 2020/21 werd hij verhuurd aan competitiegenoot Istra 1961. Zijn contract bij Dinamo loopt nog liefst vijf jaar door. Sutalo is Kroatisch international en heeft acht interlands op zijn naam staan.

Ajax ontving dinsdag belangrijk nieuws over het transferdoelwit. Sutalo werd recent ook gelinkt aan Fiorentina en Napoli, maar deze clubs lijken inmiddels een andere verdediger op het oog te hebben. Daardoor lijkt Ajax meer kans te maken op zijn komst, maar volgens Tuttomercatoweb heeft inmiddels ook Bayer Leverkusen interesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi bedrag, goedkoper dan Bassy

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nergens lekt er iets bij hem en hier weten mensen opeens bedragen te noemen😅. Nou de man komt deze week nog wel naar Ajax.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laat Sutalo gaan Ajax, ik krijg geen gevoel van hem.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er worden steeds verschillende bedragen genoemd daar we niet weten wat de ware prijs is om hem te halen. Mogelijk dat deze speler afgewezen wordt omdat Ajax denkelijk niet bereid is om verder mee te werken. Ik moet nog maar eerst zien óf hij komt. WORDT VERVOLGD ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen